Zalig instapklare penthouse !

€ 299.022

Deze prachtige penthouse ligt op de derde verdieping van een kleinschalige residentie vlakbij het centrum en de Leieboorden van Kortrijk !

Het gebouw werd prachtig vormgegeven dankzij architect Steven Vandenborre én tevens zalig en comfortabel ingericht in samenwerking met interieurarchitecte Kaat Reyntjens !

Dit brengt een symbiose van sfeer en gezelligheid van zodra U één van de appartementen binnenstapt, niets is zoals een ander, alles straalt originaliteit, degelijkheid en comfort uit !

U beschikt er over twee ruime terrassen, zodat U zowel 's morgens als 's avonds kan genieten van de zon (of de schaduw) !

Het appartement heeft 100m2 bewoonbare oppervlakte én dan nog es zeker 34 m2 terrassen !

Telkens twee slaapkamers en een superdeluxe badkamer en een ruime wasplaats/berging.

De keuken is open en naar de hand van Dovy !

Dit appartement is afgewerkt met parket en volledig professioneel geschilderd. Bovendien werd zelfs de verlichting en de gordijnen passend aangebracht !

Tenslotte vindt U op het gelijksvloers de luxe om vlot binnen te rijden, geen helling, waardoor U tevens naadloos kan parkeren in één van de garageboxen, telkens voorzien van electriciteit, verlichting en een automatische poort (garage is + 28.500 euro inclusief btw en kosten) !

Bel 056/520.780 voor een afspraak !

Prijs berekend volgens de 6% regel (onder voorwaarden) !

Technische info

 • Bewoonbare opp.
  96m2
 • Slaapkamers
  3
 • Renovatiejaar
  2019
 • EPC
  65 kWh/m2
 • Referentienr.
  spir1831

Ligging pand

Attesten

Andere panden

Laten we vrijblijvend kennis maken

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×